Winkel

Service

 

Schilderwerken huisman vindt het belangrijk de klant professioneel te kunnen bedienen. Voor advies op maat en product informatie kunt u terecht bij ons in de winkel. Als verfspeciaalzaak kunt u de A-merk producten krijgen die niet in de bouwmarkten te koop zijn. Sigma Coatings is ons A-merk. Daarnaast verkopen wij ook Histor One, Rambo en andere merken. Histor One is hoogwaardiger in vergelijking tot de normale Histor producten. Met onze verfmengmachine maken we elke kleur die u maar wilt terwijl u wacht.
Ook voor andere A-merken kunt u bij ons terecht. Wij regelen het meteen en laten het u weten wanneer het product geleverd is.

Histor-Onesigma

Behang uitzoeken

Zoekt u een bloemetjes behang of bent u op zoek naar iets leuks voor de kinderkamer? Schilderwerken Huisman kan het voor u leveren en aanbrengen. Voor inspiratie kunt u bij ons terecht in de winkel. Hier hebben wij een basis assortiment behangboeken staan. Bent u specifiek naar iets op zoek. Dan zorgen wij ervoor dat het genre behangboek voor u besteld wordt. Zo kunt u op uw gemak een keuze maken en heeft u nog jaren plezier van de nieuwe uitstraling in uw woning.

Non-paint producten

Ook voor alle non-paint producten kunt u bij ons terecht. Rollertjes, schuurpapier, kwasten, kit. Als het met onze branche te maken heeft, kunnen wij het leveren, uit voorraad of op bestelling.

Winkel

 

 

Hieronder kunt u zien wat de openingstijden zijn van onze winkel.


contact

    Naam*

    E-mail

    Onderwerp

    Bericht

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.