Veel gestelde vragen

Hoeveel procent is de BTW?

Schilderwerk en stucwerk: Bij huizen ouder dan 2 jaar is de BTW 6% voor zowel binnen-  als buitenschilderwerk. Bij nieuwbouw is de BTW 21%.
Glas- en behangwerk: Bij huizen ouder dan 2 jaar is de BTW 6 % op de arbeid en 21% op het materiaal. Bij nieuwbouw is de BTW 21% zowel op arbeid als op materiaal.

Winterschilder

Tijdens de winterperiode van november t/m maart kunt u gebruik maken van onze winterschilderregeling. Van oudsher was dit een regeling om het aantrekkelijk te maken om ook ‘s winters onderhoud aan uw woning of object te plegen. In deze periode wordt er altijd beperkt onderhoud aan de buitenzijde van gebouwen en woningen uitgevoerd.
Dat is ten onrechte. Technisch zijn er namelijk geen belemmeringen meer om kwalitatief goed schilderwerk uit te voeren in de winterperiode, maar u profiteert wel van een aantrekkelijk tarief.

Verzekeringswerk

Als u goed verzekerd bent dan heeft u een grote kans dat een lekke ruit of een lekkage in uw woning wordt vergoed. Wanneer we de schade op komen nemen, dan berekenen wij vaak expertise kosten. Dit doen we om fraude te voorkomen. Bij uitvoering van het werk worden de expertise kosten weer verrekend met het door ons opgegeven bedrag.

 


contact

    Naam*

    E-mail

    Onderwerp

    Bericht

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.