Over Schiderwerken Huisman

Schilderwerken Huisman is méér dan de “man” die aan “huis” komt schilderen.
Onze jarenlange bestaansgeschiedenis bewijst dat we meer kunnen dan alleen schilderen. Sinds jaar en dag houden wij ons bezig met alle voorkomende schilder-, behang- en glaswerkzaamheden, zowel bij particulieren en bedrijven. Door de jaren heen is er veel veranderd met betrekking tot de eisen en wensen van onze klanten. Ook steeds innovatievere verfproducten en aangepaste milieu-eisen zorgen ervoor dat wij constant vernieuwen met producten en mogelijkheden. Kwaliteit leveren is hierbij onze belangrijkste drijfveer, waarbij we de nazorg niet uit het oog verliezen.
De werkzaamheden van Schilderwerken Huisman bestaan uit het schilderen van nieuwbouw en onderhoudsprojecten bij bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, bejaarden- en verzorgingstehuizen, hotels, architecten, projectinrichters, vereniging van eigenaren en particulieren, zowel binnen als buiten.
Ook voor het aanbrengen van diverse soorten wandbekleding en het aanbrengen van spuitwerk, sierpleisters en multicolors bent u bij ons aan het juiste adres.
(meer dan 100jaar)

valbrug


contact

    Naam*

    E-mail

    Onderwerp

    Bericht

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.