Particulier


 

Binnenschilderwerk

Is het al jaren geleden dat uw woning is geschilderd? Ziet u het niet zitten om dat ene muurtje of plafond in uw woonkamer aan te pakken. Misschien heeft u er simpelweg geen tijd voor of heeft u twee linkerhanden. Binnenschilderwerk geeft een enorme esthetische verandering aan uw woning. Schilderwerken Huisman heeft vakbekwame mensen om dit uit te voeren. Twijfelt u over een kleursamenstelling. Ook hierin kunnen wij uadvies op maat geven. Met software kunnen wij zelfs de toekomstige situatie voor u op beeldscherm uitwerken.

Oplosmiddelarme verven

In de wet is vastgesteld dat per 1 januari 2000 bij binnenschilderwerk alleen nog maar met oplosmiddelarme verven mag worden gewerkt. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer. Hierdoor kun je de verf nauwelijks meer ruiken. Dat is bijzonder prettig voor u en voor de schilder. Een groot voordeel als u de geschilderde ruimtes weer snel in gebruik wilt nemen.


Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is niet alleen van esthetische waarde, maar dient ook als bescherming van het geschilderde object. De meeste schade aan hout ontstaat vaak omdat het schilderwerk niet goed wordt bijgehouden. Als men wacht tot de verf begint af te bladderen is het eigenlijk al te laat. Om op lange termijn kosten te besparen is het van groot belang de goede vakmanschap toe te passen en de juiste producten te gebruiken. Het weer heeft een enorme invloed op het schilderwerk, hitte en kou (krimpen en uitzetten van het hout), vocht, uv-straling, aanslag, etc. Hierbij hebben de liggende delen van al het schilderwerk het zwaarder te verduren dan de rest. Daarom besteden we hier altijd extra aandacht aan. Ook zit er vaak een groot verschil in onderhoud aan de zuidzijde van uw pand. Door de uv straling in de zon beschadigt het verfsysteem meer aan deze zijde dan aan andere kanten. Tijdens ons eerste  bezoek kijken we zorgvuldig naar het beste behandelplan van het schilderwerk zodat uw pand er zo lang mogelijk weer onderhoudsvrij bij staat. Schilderwerken Huisman streeft naar het beste eindresultaat en hopen met u een band op te bouwen zodat we ook de volgende keer bij u mogen schilderen

contact

    Naam*

    E-mail

    Onderwerp

    Bericht

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.