Glaswerk

Glas stuk?

Heeft u een kapotte ruit? Geen paniek. De  glaszetters van Schilderwerken Huisman zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een oplossing komt. In veel gevallen zal het glas tijdelijk worden gedicht met een enkele ruit of ander afdichtingsmateriaal.  Enkel glas hebben wij in vele formaten op voorraad. Hierdoor kunnen wij u in veel gevallen snel van dienst zijn. Vervolgens wordt (als het een isolatieruit betreft) de nieuwe ruit met spoed besteld en zorgen wij ervoor dat het nieuwe glas er zo snel mogelijk weer in zit.

lekke-ruit

 

Glas lek?

Heeft u een lekke ruit? Onze glaszetters kunnen vele ruiten vervangen. Isolatieglas is een ruit die bestaat uit twee glaslagen met een spouw ertussen. Meestal is deze spouw gevuld met lucht. Bij Hoog Rendement glas (HR Glas) wordt deze spouw gevuld met argon gas. Dubbel glas wordt ook wel thermopane glas genoemd. Omdat er tussen de lagen glas een isolerende spouw zit blijft uw woning in de winter warmer en in de zomer koeler. De ruiten kunnen lek gaan omdat de rubberen verbinding tussen de twee glasplaten poreus kan worden. Hierdoor komt lucht en vocht tussen het glas wat resulteert in een melkachtige waas op het glas. Wat de lekkage veroorzaakt kan verschillende redenen hebben. Het verkeerd plaatsen kan een oorzaak zijn. Lekkages komen vaak voor in ramen en deuren omdat deze meer belasting moeten opvangen.

beglazing_appartementencomplex_alphen_aan_den_rijn

Wis u dat:

U uw glas-in-lood raampje in de spouw van een isolatieruit kunt laten zetten. Zo geniet u van een hoog rendement en heeft u nog steeds een klassieke uitstraling.

De hoofdbestanddelen voor het maken van glas zijn: zand, kalk, en soda. Klik hier om te zien hoe dit gaat.

glas


contact

    Naam*

    E-mail

    Onderwerp

    Bericht

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.